Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Louis Vuitton gen…

25 February, 2010 (11:54) | Accesorii Fashion, Informatii Generale, Moda | Scris de:

Cred că ştiţi deja ce simt față de industria fashion şi cât de mult iubesc prezentările de modă, dar nimic nu mă entuziasmează mai mult decât noutăţile de la Louis Vuitton. Dacă nu aţi auzit de ultimul model de geanta, vă spun eu, este super interesant şi se numeşte Raindrop Besace, iar preţul de pornire este în jur de 2000$.

Echipa de la Louis Vuitton ştie cum să scoată bani din absolut orice, profitând la maxim de snobismul existent şi de nevoia de a fi mai sus decât ceilalţi, aşa că sacii de gunoi transformaţi în genţi de lux nu sunt decât începutul acestei nebunii.

Dacă hîrtia igienică cu monogramă LV nu v-a convins să mergeţi de urgenţă la cumpărături atunci capacul de toaletă sunt sigură că o va face.

Dacă vreţi să vă duceţi pasiunea pentru acest brand de lux pe noi culmi, atunci trebuie să vă faceţi o operaţie estetică la casă sau maşină!

Ştiu că sună bizar dar pasiunea te poate îndemna să faci cele mai nebuneşti lucruri, iar Louis Vuitton este aproape de cei mai pasionaţi dintre pasionaţi și în 2010 LV va aborda noi linii de produse, pentru excentrici..

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Louis Vuitton gen…

Comments

Comment from Andrew
Time: February 25, 2010, 2:38 pm

daca erai asa priceputa stiai ca au aparut altele. . .aia a aparut vara trecuta. (ss 2010)

Comment from milena
Time: February 25, 2010, 8:26 pm

ce rautacios!

Write a comment