Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Madona – imaginea Dolce & Gabbana

15 November, 2009 (10:20) | Informatii Generale | Scris de:

Madona este una dintre cele mai cunoscute, stilate si interesante femei din lume si orice designer sau casa de moda si-ar dori-o ca imagine, lucru ce le-ar asigura un succes garantat. Nimeni nu ar fi observat sau probabil nu ar fi luat in serios acele urechiuse de iepuras create de Louis Vuiton, daca Madona nu le-ar fi purtat.

madonna_louis_vuitton

A colaborat cu cei de la LV pentru 2 sezoane si dupa ce a contribuit la cresterea vanzarilor, acum Madona are nevoie de o schimbare, dupa cum stim ii plac la nebunie schimbarile. Noua aventura a cantaretei a inceput cu lansarea noii campanii primavara-vara a celor de la Dolce & Gabbana. Da, ati vazut bine, brandul italian i-a cerut cantaretei sa ii reprezinte. Compania nu a facut inca un anunt oficial dar vineri la New York a avut loc sedinta foto pentru noua colectie, lucru confirmat de Swide, magazinul online al brandului. Aceasta nu este prima… colaborare a Madonei cu cei de la Dolce& Gabbana, prima intalnire fiind la inceputul anilor 90, cand i-au creat costumele pentru turneul din 1993 ,,The girlie show” , continuand colaborarea la costumele pentru turneul ,, Sticky & Sweet”. Colectia de primavara-vara 2010 are ca personaj principal corsetul, cel mai iubit articol vestimentar al artistei. Tot ce avem de facut este sa asteptam rezultatul sedintei foto.

madona-dolce-gabbana

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Madona – imaginea Dolce & Gabbana

Write a comment