Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Miu Miu primăvară-vară 2010

12 January, 2010 (20:29) | Moda | Scris de:

Miu Miu este magnific, cel mai tare spectacol dintre cele prezentate pentru vara anului 2010. Cu o colecţie încântătoare de haine, pantofi și accesorii prezentată într-un decor fantastic şi o muzica fabuloasă, Miuccia Prada nu m-a dezamăgit. Moda este fără bătrâneţe, iar Miuccia Prada s-a aventurat în lumea periculoasă a tinereţii şi a venit cu o colecţie captivantă.

miumiu

Stilistul Guido Palau a împletit părul modelelor în cozi aurii lungi până la şold, iar make-up artistul Pat McGrath a decolorat sprâncenele fetelor şi după aceea a aplicat gene false exagerat de lungi pentru a crea o imagine în oglindă a lui Repunzel. Haine-le au avut aceeaşi stare de spirit, imprimeuri vesele şi jucăuşe au decorat colecţia, dându-i un aer visător.

primavara.vara.miumiu

O colecţie făcută pentru a ne readuce aminte de vremea copilăriei şi ne îndeamnă să visăm. Totuşi colecţia nu este chi ar aşa simplă şi naivă ca tema, Miuccia Prada a îmbinat şi elemente erotice. De exemplu s-a jucat cu textura de culoarea pielii, care va fi foarte folosită în creaţiile acestui sezon. Efectul este unul dramatic, iar rochia de final de culoarea pielii şi aplicaţii din bijuterii, îl reprezintă perfect.

miumiu.2010

Sunt convinsă că hainele prezentate în colecţia de primăvară-vară 2010 a casei Miu Miu este pentru toată lumea, cu splendoarea şi aspectul de vis al copilăriei  poate fi purtată la orice ocazie.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Miu Miu primăvară-vară 2010

Write a comment