Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Moda 2012

14 July, 2011 (18:34) | Haine Casual, Moda | Scris de: Claudia

In moda 2012 se prefigureaza un mix armonios de tendinte: picnic, boem, tropical, safari ! In anul 2012, moda se va contura pe patru stiluri tematice in mare, atat in ceea ce priveste moda pentru femei, cat si cea pentru barbati.

moda 2012 haine de vara

Incalzirea globala, si efectul asupra climei derermina schimbari si implica adaptari in ceea ce priveste designul si materialele folosite de creatorii de haine menite sa confere comfort si lejeritate. Haine casual potrivite pentru un picnic de vara vor fi foarte atragatoare si apreciate. Materialele din bumbac, cu imprimeul vesel in patratele sau motive florale stau alaturi de materiale perforate, cu diverse imprimeuri, oferind un look shic si confortul unei tinute vaporoase.

Influentele tropicale sunt exprimate printr-o combinatie indrazneata, pestrita, care ridica imprimeurile la rang de arta. Sursele de inspiratie de origine amazoniana aduc imprimeuri cu peisaje naturale, luxuriante si cu fructe tropicale. Florile hawaiene nu lipsesc nici ele de pe materiale, iar imprimeurile tiki specifice Polineziei confera o “aroma” exotica tinutelor.

moda 2012 stil tropical
O expeditie in desert aduce tendinte aspre, dure, dar si exotice in acelasi timp! In anul 2012 se vor purta materiale brute, usor neprelucrate, cu un imprimeu de tip animal print. Naturaletea este exprimata prin panza din in, usor incretita, si tehnici deosebite de colorare a materialului. Iinutele vor prinde viata datorita imprimeurile tip sarpe, leopard si a finisajelor cu pene. Iar detaliile realizate din margele si franjurile dau un plus de savoare.

moda 2012 stil safari
Condusa de spiritul anilor ’70, aceasta forma boema de exprimare se realizeaza prin impletirea electrizanta de imprimeuri si modele hippie. Imprimeurile de origine indiana sau persana, cele florale sau motivele etnice sunt combinate cu materiale tip plasa, crosetate, sau din matase. Se pune accentul pe tinute tineresti, ideale pentru cei cu spiritul mereu liber.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Moda 2012

Write a comment