Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Moda in 2009 si criza financiara

11 February, 2009 (13:18) | Moda | Scris de: Claudia

Cand pornesti televizorul sau arunci ochii pe orice ziar iti nu poti sa nu te lovesti de o stire legata de criza economica. Va afecta criza curenta intr’o masaura mai mare sau mai mica viitoarele colectii ale caselor de moda? Cum vor vedea designerii moda in 2009?

moda 2009

Sunt cateva intrebari care momentan nu au un raspuns  Dupa mai multe sezoane caracterizate excentricitate si de dominatie a artificialului asupra naturalului, in sfarsit designerii au avut ideea de a readuce totul la echilibru. Desigur nu putem prevede daca vor fi schimbari majore sau nu, probabil vor fi mai degraba unele subtile deoarece traim in era fitelor in care oamenii se axeaza foarte mult pe haine de firma . Chiar daca suntem afectati de imprejurari ne va fi greu daca nu, chiar imposibil sa ne intoarcem la ce am fost. In cazul in care cumparatorii isi vor schimba mentalitatea, determinati sau nu de imprejurari, designerii pot recurge la folosirea materiale de calitate inferioara pentru crearea unor colectii mai ieftine sau , de ce nu , sa dezvolte procesele de productie si sa recurga la materiale mai putin conventionale. In continuare va pot spune ca piata de haine din Romania este afectata de criza financiara dar in general cei care cumparau pantofi, haine si accesorii de la branduri cu renume ca D&G, Exte, Just Cavalli, GF Ferre …etc vor continua sa cumpere, ei fiind segmentul cel mai putin afectat de aceasta criza.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Moda in 2009 si criza financiara

Write a comment