Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Moda la extreme

5 January, 2010 (11:16) | Moda | Scris de:

Creaţiile designer-ilor au fost mereu îndrăzneţe şi interesante, iar de-a lungul anilor am fost şocaţi de modele care mai decare mai ciudate, create pentru a duce moda la extreme. Pentru colecţia de primăvară-vară 2010 Alexander McQueen a fost inspirat de pielea reptilelor şi insecte, şi a trimis modelele pe podium încălţate în pantofi ce sfidează gravitația, cu tocuri asemănătoare cârligelor, aceste încălţări uimitoare le puteţi vedea şi în videoclipul celebrei Lady Gaga, ,,Bad Romance,, . Cei din echipa celebrei reviste Vogue au luat pantofii la o tură, dar din păcate nu au putut face nici macar un pas.

pantofi Alexander McQueen

Omul misterelor, Martin Margiela, a creat o capă din păr pentru primăvara anului trecut, ce crede el că va fi în top şi anul acesta, o capă cese poartă cu un body din dres, pentru a nu-i şterge strălucirea. Eu una sunt şocată şi nu cred că aş purta aşa ceva, dar gusturile nu se discută.

MaisonMartinMargiela

Victor & Rolf pentru colecţia de toamnă-iarnă 2007-2008, şi-a dorit foarte mult să lumineze individual detaliile creaţiilor sale pe fiecare model, în teorie totul era perfect dar pe scenă spectatorii au fost mai îngrijoraţi pentru siguranţa modelelor decât sau concentrat asupra creaţiilor, care au fost superebe.

Viktorand Rolf

Giles este binecunoscut pentru creaţiile sale şocante, fie că e vorba de casca imensă Pac Man sau de geanta sub formă de triceratop, pentru show-ul din 2007 pentru primăvară-vară a fost un ou gigant din pene negre! Un costum perfect pentru a ascunde micile imperfecţiuni, ca o coafură proastă sau un pic de burtică, dar nepotrivit pentru condus!

costum Giles

Moda a ajuns la un punct unde totul este permis şi creaţiile ciudate vor continua sa apară și în 2010.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Moda la extreme

Comments

Comment from Andrew
Time: February 3, 2010, 10:08 pm

wow. . . .nice

Comment from Bianca
Time: March 5, 2010, 2:31 pm

Doamne fereshte ! .. nu le`as lua nici daca mi le`ar da pe gratis 🙂 !

Comment from Alina
Time: March 7, 2010, 7:17 pm

vaii de mine..:)) nici de halloween nu le-as lua :))

Comment from mihaela
Time: March 23, 2010, 1:17 pm

Pantofii astia parca sint creati pentru copite si nu pentru picioare elegante, de femeie. Sint inobilati cu strasuri, cu paiete, dar forma lor este pentru copite. Cred ca o camila incaltata cu acesti pantofi nu ar avea nici o problema la mers.

Write a comment