Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ochelari de soare 2011

4 April, 2011 (07:28) | Altele, Moda | Scris de: Claudia

Stim ca tiparul estetic te atrage in prima clipa la o pereche de ochelari de soare, dar cunosti criteriile de culoare pe baza carora ar trebui sa faci alegerea? Citeste in continuare si vei afla informatii utile pentru mentinerea unei vederi optime. Sa stabilim de la inceput ca nu exista lentile 100% transparente. Asa numitele lentile albe absorb la randul lor minim 10% (cu aproximatie) din lumina vizibila, daca nu luam in calcul existenta unor boli a ochilor sau sensibilitatea specifica fiecarui om in parte. La polul opus regasim ochelarii de soare mult prea inchisi la culoare sau chiar cu lentile negre, ce provoaca fotofobie, trebuind evitata purtarea acestora.

Ne ramane sa trecem in revista paletele de culori cat mai atractive in care sunt disponibile lentilele ochelarilor de soare. Lentilele de culoare galbena sau portocalie sunt indicate soferilor absorbind aproape in intregime lumina albastra si oferind o imagine clara in zilele innorate, cu ceata. Cat despre lentilele de culoare verde sau maro, acestea ofera o rata ridicata de mentinere a cromaticii* naturale. Cele dintai sunt indicate pentru folosire indelungata, lentilele maro recomandandu-se atunci cand distingerea culorilor implica o oarecare dificultate, iar luminozitatea nu este uniforma.

ochelari de soare 2011

Lentilele clasice, fumurii le prezentam ca fiind o alegere cat se poate de inspirata, indeosebi pentru conducatorii auto. Ele deformeaza cel mai putin cromatica naturala, oferind totodata confort si protectia cea mai ridicata impotriva razelor nocive. Nu putem spune nu nici lentilelor colorate in mov, violet, rosu sau roz ce te ajuta sa tii mereu pasul cu moda si ofera un contrast reusit obiectelor aflate pe un fundal albastru sau verde.

Speram ca sfaturile noastre iti vor face alegerea mai usoara si nu uita, sanatatea vederii tale trebuie sa ocupe primul loc!

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ochelari de soare 2011

Write a comment