Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ochelari de soare Bottega Veneta

16 November, 2009 (16:22) | Accesorii Fashion | Scris de:

Indiferent de anotimp ochelarii de soare au devenit un accesoriu de nelipsit din garderoba si la fel ca la haine sau pantofi exista designeri care incearca sa scoata pe piata colectii pentru fiecare sezon al anului.

bottega-veneta-ochelari-de-soare

Cei de la Bottega Veneta s-au gandit ca nu poti avea in garderoba o singura pereche de ochelari de soare pe care sa o poti accesoriza indiferent de ocazie sau tinuta, asa ca au pregatit o colectie de ochelari de soare pentru toamna- iarna 2009, de unde ne vom putea alege cate perechi dorim 🙂 . Colectia de ochelari de soare 2009-2010 vine cu modele interesante si discrete in acelasi timp, din titanium cu lentile de plastic si imprimeuri dosebite, folosind acelasi concept de succes cu care au creat si colectia anterioara, dar dandu-le o noua viata cu forme noi si... atractive : oval pentru modelul acetat, oval sau rectangular pentru modelul de metal.

bottega-veneta-2009

Paleta de culori folosita este calda si naturala, rama neagra cu lentile gri, maron cu auriu si chiar argintiu cu gri. Creat in 1960, principala activitatea brandului este producere de ochelari de soare pentru femei si barbati, avand o reputatie foarte buna datorita calitatii. Asa ca nu veti fi dezamagiti daca va veti achizitiona o pereche de ochelari semnati Bottega Veneta.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ochelari de soare Bottega Veneta

Write a comment