Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ochelari de soare Prada

7 March, 2010 (12:27) | Informatii Generale | Scris de:

Legendarul brand Prada şi-a început viaţa în Milano, în 1913, ocupânu-se în special de produse din piele. În 1978 Miuccia Prada a extins aria casei de modă în lumea fashionului extraordinar pe care îl vedem în prezent, devenind una dintre cei mai influenţi designeri din toate timpurile, de aceea Hollywood-ul i-a dedicat un film ,,Diavolul se îmbracă de la Prada,, ! Daca ne referim strict la ochelari de soare, Prada este ceea ce Vertu este pentru telefoane mobile, aprecierea brandului fiind datorata în mare masură ramelor create manual.

ochelari de soare prada 2010

Modelele  sunt din cele mai diverse, de la de design contemporan la modele clasice, toate în nuanţe neutre de negru, maro, gri, verde sau crem. Întreaga colecţie de ochelari de soare Prada este foarte sofisticată şi rafinată, toate creaţiile fiind marcate cu numele întreg, un simbol al opulenţei ce nu cunoaşte limitele.

prada ochelari de soare 2010

Dacă doriţi să cumpăraţi ochelari de soare trebuie să fiţi foarte atenţi la fake-uri  (mai ales când cumparaţi din Mall-uri si magazine mari – ei vând cele mai multe fakeuri de pe piaţa),  toţi ochelarii Prada sunt made in Italy, trebuie să aibă scris pe ramă modelul si seria, trebuie sa vina cu cutia originală Prada,  un şerveţel cu microfibre, pentru a asigura întreţinerea corectă a ochelarilor şi certificatul de autenticitate al brandului.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ochelari de soare Prada

Write a comment