Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine de firma pentru Oscar 2010

11 March, 2010 (20:12) | Informatii Generale | Scris de:

Designerii italieni au îmbrăcat stelele de pe covorul roşu al Oscarului timp de două decenii. Stilul italian a dominat din momentul în care Giorgio Armani în 1990 a devenit primul designer italian ce a creat haine pentru două nume celebre – Jodie Foster şi Michelle Pfeiffer cu ocazia evenimentului decernarii premiilor Oscar.  Apariţiile celor două dive pe covorul roşu l-a propulsat pe Armani în centrul atenţiei.


Armani a continuat să îmbrace starurile de-a lungul anilor, iar la decernarea Premiilor din 2010 Jennifer Lopez, Amanda Seyfried şi Hilary Swank au defilat în noua colecţie foarte sexy Armani Prive.
Un alt guru al fashionului italian, cu haine si accesorii deosebite, este Valentino. Cine o poate uita pe Julia Roberts în uimitoare ei rochie alb cu negru la Oscarurile din 2001? Nici anul acesta designerul nu s-a lăsat mai prejos, Mariah Carey a fost extrem de sexy într-o rochie albastru marin.

În 2010 nu a lipsit de pe covorul roşu nici binecunoscutul Versace, îmbrăcând-o pe frumoasa Demi Moore cu o rochie caldă, echipa celor de la casa de moda Versace renunţând la accesoriile extravagante şi ţipătoare pentru a ne dovedi că ştiu să lucreze şi cu mătasea.

Gucci şi-a făcut apariţia pe trupul voluptoasei Jennifer Lopez la petrecerea de după Premiere. Însă cel mai discutat designer a fost nimeni altul decât Miuccia Prada, creaţia sa fiind purtata de Carey Mulligan. Negrul a fost excepţie, nu regula, dar Prada a creat o rochie neagră superbă, mai scurtă în faţă dar cu trenă.

Nici vedetele masculine nu s-au lăsat mai prejos, apelând şi ei la celebri designeri pentru a arăta bine pe covorul roşu. Gerard Butler a venit îmbrăcat într-un costum Gucci iar Matt Damon a purtat un costum Ferragamo. Preferatul lui George Clooney a fost Armani, iar starul din  Twilight, Taylor Lautner, a fost surprins îmbrăcat în Dolce&Gabbana.

Până la urmă 2010 nu a fost un an aşa rău pentru designerii italieni, iar covorul roşu al Premiilor Oscar a strălucit ca de fiecare dată.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine de firma pentru Oscar 2010

Write a comment