Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Pantofi 2010-2011

10 August, 2010 (10:44) | Moda, Pantofi | Scris de:

S-a confirmat: sezonul următor pantofii in voga vor fi hibrizi rezultati din amestecarea şi potrivirea materialelor  neobisnuite. În unele cazuri sunt divini, în altele anecdotici, aceşti pantofi vor împinge limitele normale ale esteticii. Rămâne de văzut dacă aspectul  fashion al acestor modele va decola în direcţia experimentală, oferindu-le viaţa în afara paginilor din reviste.

Fie că este vorba de piele si shearling  de la Michel Perry, de la Azzedine Alaïa pantofi din dantelă şi tălpi crestate, sau chiar platforme Louboutin create din combinarea frânghilor cu  stofa, acesti pantofi sunt nascuti din dragostea pentru frumos. Pantofii au suferit mutatii, prin aplicarea de patch-uri sau puzzle-uri neasteptate. Reacţia noastră la multe dintre combinaţii este pozitiva, dar designul lui Karl Lagerfeld – fie pentru Chanel sau Fendi ne lasă cu gura cascata.

Trebuie remarcat că, prin decizia de a proteja aceste cizme imbracandu-le in plastic, Karl pare să fi acordat mai multa atentie la consecinţele de topire a gheţii decât aspectul clientilor sai . Un lucru este sigur: astfel protejate (un fel de papuci de plastic la Chanel sau cu o bucată de cauciuc de la Fendi), purtatori vor avea picioarele uscate în ploaie şi zăpadă. Este adevărat că toamna / iarna 2010-2011 este sezonul întoarcerii la utilitarism. Avem astfel sceptici cu privire la cizmele bicolore cu tălpi contrastante şi întăriri sau chiar  despre sandalele de cauciuc cu saten. În cele din urmă, doar cizmele monocrome din piele neagră sau de struţ – au o şansă de a-si  găsi locul într-un dulap perfect conceput s să contrabalanseze distonanţă lor.

.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Pantofi 2010-2011

Write a comment