Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ce pantofi de dama propun designerii pentru 2010

14 March, 2010 (16:22) | Informatii Generale, Moda, Pantofi | Scris de:

Toată lumea ştie povestea Cenuşăresei, care după multe greutăţi a reuşit să îşi găsească prinţul şi să trăiască fericiţi până la adânci bătrâneţi. Toti avem de învăţat câte ceva din această poveste, dar eu nu mă pot gândi decât la faprul că o pereche de pantofi de firma (sau nu) îţi poate schimba viaţa, sau macar dispoziția… De fapt povestea Cenuşăresei este un exemplu clasic al importanţei pantofilor în viaţa noastră şi nu este de mirare de ce au un loc special în lumea fashionului. Niciodată nu aveţi prea multe perechi de pantofi, mai ales dacă acestea sunt de calitate, fiecare nouă colecţie este unica si deosebita, si chiar nu ai cum să te hotărăsti asupra unei singure perechi.

sandale valentino 2010

În fiecare an designerii pregătesc colecţii care mai de care mai uimitoare, iar anul acesta a promis să nu se lase mai prejos, colecţiile de primăvară/ vară 2010 prezentate la Paris, Londra, Milano şi New York au venit cu noi idei şi modele inovatoare în materie de pantofi. Aşa că dacă vrei să fii în ton cu lumea fashionului pregăteşte-te să îţi schimbi garderoba şi pentru că vine primăvara am zis să începem sa vorbim de sandale cu toc şi platformă – care nu doar arată chic şi sexy dar sunt şi comfortabile. Culorile ce se regăsesc în colecţiile 2010 sunt roşu, fucsia, turquoise, argintiu, auriu şi chiar galben. Culorile pale sunt regăsite spre sfârşitul verii. Valentino, Fendi, Gucci sau Miu Miu sunt doar câteva branduri care ne aşteaptă cu braţele deschise şi modele noi de sandale, pentru un început frumos al primăverii.

pantofi gucci 2010pantofi platforma gucci

Dacă nu vă plac aşa mult tocurile, puteţi opta pentru o pereche de sandale comode şi comfortabile cu talpă joasă, în culori vii şi calde. Bineînţeles că dacă aceste sandale simple sunt accesorizate cu mărgele colorate sau pietre semipreţioase sunteţi clar în pas cu trendurile Parisiene. Vedete ca Britney Spears, Jennifer Anniston, Heidi Klum sau Gwen Stefani sunt fane ale acestor modele casual de sandale, iar Prada este unul dintre branduri alese de vedete pentru shopping.

sandale prada

Încălţămintea stil Mary Jane va continua prezenţa în garderoba unei adevărate pasionate a fashionului. Anul acesta va fi plin de modele colorate, din piele lacuita, saten cu catarame voluminoase aducând foarte mult spre stiulu punk. Cele mai potrivite locuri de mers la cumpărături sunt magazinele Guess, Nine West sau Banana Republic.

pantofi Guess

Chiar dacă moda este schimbătoare de la sezon la sezon, sunt unele lucruri ce nu se vor demoda niciodată –  pantofii stiletto, care pot fi purtaţi în absolut orice situaţie : la o întâlnire, la birou sau cu fetele în oraş. Baby Phat are câteva modele noi pregătite pentru această vară , modele ce abia aşteaptă să iasă la plimbare.Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ce pantofi de dama propun designerii pentru 2010

Comments

Comment from Iulia
Time: March 16, 2010, 9:50 pm

Pantofii reprezinta o pasiune de-a mea. Superb 😀 !!!

Te astept si pe la mine :*

Comment from Cristina & Daniela
Time: April 24, 2010, 9:06 pm

Super tare incaltamintea…mai ales cea alba cu toc inalt…::*:*:*:*:*:*:*:*:*……

Comment from sorina
Time: February 27, 2011, 1:35 pm

super tari

Write a comment