Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Pantofii mei

19 October, 2009 (17:43) | Pantofi | Scris de:

Pantofi –  atat  –  si poti face orice femeie sa zambeasca. E ceva in natura noastra care ne face sa sa fim un pic dependente de lucrurile frumoase. Fiecare femeie isi doreste sa aiba o camera numai a ei unde sa isi poata etala hainutele si in special pantofii.Chiar daca barbatilor  nu li se pare un lucru foarte important, pentru o femeie o pereche de pantofi inseamna totul in tinuta pe care o poarta si in starea ei sufleteasca.

pantofi

Cu toate stim ca atunci cand vrem sa fim sexi alegem o pereche de pantofi cu toc, decupati in fata sau in culori vii, asta ne schimba total atitudinea, se modifica mersul, felul in care porti geanta si starea ta de spirit.
Pantofi office:
Trebuie sa fie comozi si decenti, chiar daca porti un toculet, ei trebuie sa inspire incredere si in acelasi…timp seriozitate. Nu te deziluziona, chiar daca ii porti la birou nu inseamna ca va trebui sa renunti la culorile care iti plac. Este permisa orice combinatie de culori!

pantofi-serviciu

Pantofi de seara:
Creati pentru un cocktail sau  un eveniment special, pe care ii tii la mare cinste in dulapul tau si abia astepti sa vina petrecerea de Craciun sau nunta verisoarei pentru ai scoate la iveala si ati face prietenele invidioase :).

pantofi-seara

Indiferent de modelul sau culoarea pe care o vei alege pentru urmatoarea pereche de pantofi achizitionata, am un singur sfat – bucura-te si poarta-i cu incredere, nu se stie daca maine iti vor mai placea 😛

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Pantofii mei

Write a comment