Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Piese de rezistenta ale verii

18 May, 2010 (15:21) | Accesorii Fashion, Moda | Scris de:

Designeri de renume au pregătit pentru vara anului 2010 o mulţime de haine şi accesorii  ce nu trebuie să ne lipsească din şifonier, acele ,,must have,, celebre în fiecare an. Reinventarea modei an de an permite femeii să îşi creeze un stil unic.

Nu este uşor să ţii pasul cu industria fashion-ului şi să ai în şifonier doar haine hot, dar poţi avea câteva piese ce sunt la modă pe care le puteţi combina cu hainele deja existente. Trendurile acestei veri sunt absolut fabuloase cu piese retro, vintage, clasice sau futuriste. Pentru a avea toată vara un look strălucitor încearcă să iei în calcul cele câteva piese de rezistenţă ale anului.Prima piesă de pe lista mea sunt pantofii cu platformă. Tocurile înalte nu inspiră doar sex, ci ne şi ajută să avem o postură feminină, creând un look ce va ieşi cu siguranţă în evidenţă. Gucci ne îndeamnă să alegem modele simple, în tonuri de alb sau crem, ce pot fi purtate la mai multe ţinute

Toată lumea ştie că accesoriile pot completa cea mai banală ţinută, iar vara asta nu trebuie să îţi lipsescă accesoriile funky. Designeri ca Lanvin, Rick Ownes, Veronique Leroy ne recomandă accesorii colorate  şi fundiţe supradimensionate pentru păr.

Dantela este HOT vara asta, iar dacă vrei să emani sex appeal atunci nu trebuie să îţi lipsească din şifonier rochia sau bluza din dantelă. Oscar De La Renta ne propune o rochie neagră din dantelă pentru serile în care vrem să fim delicate.

Să nu uităm de rochiile feminine , în culori pastelate şi croite din materiale vaporoase. Pentru o ocazie formală o rochie lungă de mătase este perfectă, iar pentru zi rochiţele scurte sunt varianta cea  bună. Vara asta designerii ne recomandă culorile pastelate.

Tot ce ne mai rămâne de făcut este să mergem la o sesiune de shopping :).

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Piese de rezistenta ale verii

Write a comment