Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ponturi haine 2

6 March, 2009 (12:05) | Moda | Scris de: Claudia

Pont 3

Nu va cumparati pantaloni, nu veti avea nevoie de unii noi in aceasta primavara, se poarta pantaloni in modele felurite (sigur aveti unii dintr-o colectie mai veche), texturi si croiuri ciudate sau nu. Deci la acest capitol investitia e 0k.

Pont 4

Bejul si pastelul nu ne parasesc nici in acest an, folositi cu incredere ceea ce ati achizitionat in anii trecuti, de preferat ar fi in combinatii cu materiale vaporoase. Daca aveti o rochita din acest material, transformati-o in doua topuri, topurile le puteti asorta combina foarte usor cu alte haine , pe cand rochita va fi mereu aceeasi.

Pont 5

Pastrati toate colierele mari, toate bratarile masive, cu modele speciale, toti cerceii supradimensionati. Intradevar accesoriile sunt mai greu de updatat, asa ca daca nu aveti adunate in sertar piese din anii trecuti, va fi cam greu sa scapati fara o investitie in acest sens. Ps: Degeaba cumparati haine de firma daca nu sunt accesorizate corespunzator.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ponturi haine 2

Write a comment