Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Prada – 2008

28 June, 2008 (20:00) | Haine Lux | Scris de: Claudia

Diavolul se imbraca de la Prada … ar putea fi chiar adevarat!
La inceputuri comunista si feminista, apoi business woman la propriu, Miuccia Prada conduce un imperiu care valoreaza mai mult de 4 miliarde Euro, alaturi de sotul sau Patrizio Bertelli. Caracterizandu-se printr-un lux discret si minimalist, linii curate si simple, confort si lejeritate in miscare, a Prada a devenit treptat un brand cu renume si de la prima celebra reactie “shockingly ugly” la milioane de “victime” care adora linia casei este doar un … pas urias, in care Prada a prin munca, talent si perfectiune ne incanta ochiul prin colectiile sale.
Prada 2008, sinuozitate florala si geometrie optica imbinate surprinzator de bine. De la salopete la rochii si fuste cu alura de petale sau cupa, colectia se dezvaluie la fel de incitant in tricotaj ca si in matase. Art Nouveau in spirit post hippie sau pur si simplu un nou experiment de succes semnat cu dezinvoltura Miuccia Prada.

prada 2008

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Prada – 2008

Write a comment