Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Prada woman 2010-2011

1 July, 2010 (15:41) | Haine Lux, Moda, Prada | Scris de:

Prada este deja un nume cu rezonanță printre designeri, un clasic. Piesele create de brand sunt mereu chic, sofisticate și vin bine pe oricine, indiferent e vârstă.

Colecția de toamnă/iarnă 2010-2011, prezentată la Milano, a avut piese potrivite la ocazii diferite. Rochii luxoase dar și jachete și paltoane casual. Colecția a fost insirată din tendințele modei secolului trecut, dar cu o finisare modernă. Fustele largi, talii înalte și sutiene ascuțite, sunt doar câteva dintre detaliile care ne aduc aminte că moda retro este la putere. Părul coafat stil anii 60, iți dă senzația că ești prins undeva în glam-ul trecutului.

Printre modelele ce au defilat pe podium s-au aflat nume mari ca – Doutzen Kroes, Catherine McNeil, Lara Stone, sau Miranda Kerr, femei tinere ce îmbrățișează frumusețea și feminitatea. Feminitate ce este reprezentată prin ținute superbe, fie că sunt în culori simple sau imprimeuri vintage. Rochiile sunt create pentru a pune în evidență trupul femeii, în special talia. Detaliile ce au predominat colecția Prada 2010-2011 sunt ciorapii croșetați, pantofi în culori tari și ochelari stil ochi de pisică, clasici. Nici bluzele sau fustele croșetate nu sunt de lepădat, detaliile sunt unice.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Prada woman 2010-2011

Write a comment