Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Report Signature

27 February, 2010 (11:43) | Moda, Pantofi | Scris de:

Report Signature este o linie exclusivă dedicată pantofilor de damă, sunt specializaţi în crearea de modele inovative versatile şi cu foarte mult stil. Brandul mixează designul haute couture cu sensibilitatea. Veţi vedea modele Report Signature în diferite culori şi texturi, piele, catifea, piele de reptile, toate accesorizate în cel mai atractiv mod.

Pantofii Report Signature sunt consideraţi a  fi feminini şi sexy, putând fi purtaţi cu orice ţinută, de la o rochie vaporoasă la un costum elegant, iar preţurile de achiziţie sunt chiar acceptabile în comparaţie cu celelalte produse similare de pe piaţă.

Designerii brandului sunt mereu concentraţi asupra trendului dar în acelaşi timp nu uită de funcţionalitate şi detalii. Cultura street a oraşelor Seatle sau Washington influenţează creaţia  modelelor, cool, retro-casual dar cu o alură modernă. În fiecare sezon brandul vine cu colecţii noi în materie de cizme, ghete, pantofi sau sandale.

Publicaţii ca Cosmo Girl, Nylon, Teen Vogue, Seventee sau Glamour au avut ca protagonişi pe copertă pe faimoşii pantofi Report Signature, care sunt de multe ori asociaţi cu nume celebre ca Mya, actriţa  Shanae Grimes, Vanessa Hudgens, Paris Hilton şi  Heidi Klum. Toate aceste vedete vă pot spune că acest brand este unul dintre cele mai în vogă în acest moment în lumea fashionului.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Report Signature

Write a comment