Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Roberto Cavalli primavara 2011

7 July, 2010 (12:31) | Haine Lux, Moda, Roberto Cavalli | Scris de:

Cele mai multe persoane, după o carieră de 40 de ani, tumultoasă și faimoasă, s-ar retrage din lumina reflectoarelor, dar Roberto Cavalli iși începe spectacolul în acest mod, cu trei ninja gotici ce aprind o flacără imensă în mijlocul curții Palatului Senatului din Milano.

Colecția de primăvară 2011, este una fresh, în tonuri aprinse atât la partea masculină dar și la partea feminină, inspirată de o excursie recentă în Indonezia.  Colecția bărbătească este o îmbinare a două stiluri diferite, haine rock trecute prin vestul sălbatic, rock-dandy într-o armonie de culoric ce tinde spre elegant. Imprimeul devine noul accesoriu masculin pentru anul viitor, jacheta neagra la două rânduri de nasturi este asortată cu o pereche de pantaloni de mătase în culori puternice.

Jachete și costume de piele  întoarsă de culoare mov cu detalii aplicate și cusute manual, costume albe din denim foarte strâmte, cămăși viu colorate  și bineânțeles haine cu imprimeuri de animale.

Viziunile lui Cavalli sunt mereu pline de viață, iar colecția pentru primăvara lui 2011 este confirmarea.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Roberto Cavalli primavara 2011

Write a comment