Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Rochia | toamna-iarna 2008-2009

27 October, 2008 (20:07) | Informatii Generale | Scris de: Claudia

Element vestimentar obligatoriu in garderoba, rochia acestui sezon este incarcata cu un puternic mesaj de feminitate, indiferent de structura, forma sau culoare. Transpusa in limbaj nonverbial, aceasta este sinonima cu senzualitatea. De cativa ani, rochia si-a recastigat atotputernicia in moda. De la variantele ultrafeminine pana la cele care reprezinta elementul principal al stilului power dressing, rochiile sunt prezente constante pe catwalk si in viata de zi cu zi, in orice dulap cu haine.

Ultimele sezoane prezinta modele diversificate, cu linii care sunt reinterpretate constant. Designerii oscileaza intre stilul High-Tech creat de Husein Chalayan in colectia de primavara-vara 2007 ce a revolutionat viziunea clasica asupra acestui obiect vestimentar, si cel haute couture propus de Alexander McQueen pentru toamna-iarna 2009, sau cel de avangarda marca Maison Martin Margiela. Dintre creatorii de haine de firma – ca tot se poarta expresia, Dolce&Gabanna…
promoveaza arta printr-o colaborare cu artistii plastici care picteaza rochii de seara intr-un stil action painting. Modelele apar pe copertile revistelor celebre dar si in videoclipurile lui Guen Stefani si Kylie Minogue.
Karl Lagerfeld semneaza pentru Fendi rochii cu croiala volummetrica in partea inferioara, iar sezonul toamna-iarna 2008-2009 aduce cea mai mare varietate de modele de rochii. Taieturile minimaliste propuse de Jil Sander sau Calvin Klein, se intersecteaza cu liniile fluide marca Emanuel Ungaro. Croiala cu influenta haute couture merge in contrast cu modelele clasice promovate de Chanel, sau Gianfranco Ferre si cu modelele cu tasaturi asimetrice si imprimeuri hippie propuse de Gucci.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Rochia | toamna-iarna 2008-2009

Write a comment