Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Tinuta la o nunta de vara

7 June, 2010 (16:20) | Moda, Rochii de mireasa | Scris de:

O nuntă în aer liber este foarte romantică, pentru mire şi mireasă, dar pentru invitaţi poate fi un motiv de îngrijorare. Aşa că am pregătit un mic ghid pentru a nu intra în panică şi a avea un pic de ajutor în găsirea ţinutei perfecte.

În primul rând priviţi cu atenţie invitaţia, dacă nu specifică ,,ţinută obligatorie,, atunci puteţi renunţa la costumul cu papion şi rochia de bal. Partenerul poate opta pentru un costum casual de in sau doar pantalon cu cămaşă, iar dumneavoastră puteţi alege rochii viu colorate în nuanţe de bleo, roz, portocaliu, galben sau chiar roşu. Nici rochiile cu imprimeuri florale sau animale nu sunt de neglijat, mai ales că anul acesta imprimeurile sunt la mare căutare.

Alegeţi rochii vaporoase, cu breteluţe subţiri sau fără. Coafura poate fi una lejeră, în bucle mari sau un coc lejer, iar machiajul unu în ton cu ţinuta aleasă , dar nu foarte încărcat. Puteţi alege accesorii elegante, cum ar fi un colier la baza gâtului şi o pereche finuţă de cercei cu pietre Swarovski. La capitolul încălţăminte putem merge pe varianta de sandale cu baretuţe, în culori calde ca auriu, bej sau crem.

Un lucru foarte important în alegerea rochiei – să nu fie de culoare albă pentru că nu vrem să eclipsăm mireasa. Modelul rochiei trebuie să fie undeva între elegant şi casual, nu vrem să alegem o ţinută prea dezbrăcată, mergem la o nuntă nu în club. Dacă urmăm aceste mici sfaturi vom avea succes garantat iar ţinuta noastră va fi una memorabilă.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Tinuta la o nunta de vara

Comments

Comment from rochiidemireasa
Time: August 10, 2011, 10:21 am

Frumos articolul. Despre cercei ce sa mai zic …

Write a comment