Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Cele mai scumpe bijuterii

21 February, 2010 (18:56) | Bijuterii, Moda | Scris de:

Când vine vorba de informaţii, detalile sunt vitale, de aceea m-am gândit că ar fi bine să vorbim despre cele mai importante branduri de bijuterii de lux create vreodată. Institutul “Luxury” a făcut test pe aproape 500 de subiecţi cu venituri nete de aproximativ 15 milioane de $, subiectul principal fiind luxul. Cele mai bune branduri de bijuterii au fost alese după câteva elemente foarte importante – calitate, unicitate, exclusivitate, statut social şi calitatea servirii clienţilor.

Rezultatele au fost foarte interesante, pe primul loc ieşind Harry Winston, unde toate bijuteriile au preturi exorbitante, preţul de început pentru o mică pereche de cercei cu diamante este în jur de 3700$, dar poate ajunge la milioane de dolari.
Pe locul doi este Buccellati, recunoscuţi internaţional pentru personalizarea fiecărui produs în parte, excelând la capitolul lux şi exclusivitate.

Pe trei se află Van Cleef & Arpels, bijuteriile stelelor, foarte bine cotaţi pe piaţă datorită colecţiei “Ballet Précieux” formată din 80 de piese

Locul patru este ocupat de Graff, brandul de lux ultra exclusiv, ce a cunoscut succesul cu tranzacţii în medie de 400.000$.

Pe pozitia cinci se află Tiffany, un brand clasic american de bijuterii ce şi-a extins barierele spre piaţa asiatică.

Alegerea de pe locul şase este Piaget, ce şi-a lansat pe piaţă ceasul de 2.5 milioane$

Locul şapte este ocupat de Cartier, brand ce face vâlvă pe piaţa bijuteriilor dar şi cea a tutunului de calitate.

Poziţia a opta este ocupată de Chopard, alegerea numărul unu al vedetelor ce păşesc pe covorul roşu.

Bvlgari ocupă locul nouă, datorită unor preturi “mici” ce încep cu 200$ şi urcă până la 38,000$, înregistrând o creştere de 14% în vânzările recente de bijuterii.

Pe ultimul loc se află Mikimoto, cunoscuţi mai ales pentru crearea coroanei pentru Miss Univers.

Cam acestea ar fi cele mai importante şi mai de lux branduri de bijuterii internaţionale, dar mai important decat firma sunt modelul şi fineţea lucrăturii, iar dacă vă hotîrâţi să achiziţionaţi o bijuterie aparţinând unuia din brandurile enumerate mai sus, fiţi sigur că alegeţi ce trebuie.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Cele mai scumpe bijuterii

Write a comment