Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Trenduri de iarna pentru barbati

28 November, 2010 (12:44) | Costume Barbati, Haine Lux, Informatii Generale, Moda | Scris de:

Anotimpul rece s-a instalat confortabil iar noi, din pacate, trebuie sa ne schimbam garderoba, s-o adaptam la vremea rece de afara, sa trecem la haine groase, dar in acelasi timp sa nu uitam ca trebuie sa aratam bine. Barbatii sunt cei care vor primi sfaturi despre noile trenduri de iarna 2011.

Pentru a fi in ton cu moda nu trebuie sa renuntati la toate piesele de imbracaminte achizitionate cu un an in urma, pentru ca stilistii au pastrat din tendintele anului trecut la care au adaugat imbunatatiri. Stilul militaresc este in top,  inspirat din anii 40 si 50. Paltoane superbe, jachete de aviator in ton cu cizme de aviator, cel mai bine reprezentatepe podium de Burberry. Costumul barbatesc a avansat si el de la look-ul skiny, mulat, spre un stil mai militaresc, cu umeri lati, talie cambrata si pantaloni slim.Modele foarte frumos prezentate de Tom Ford.

Catifeaua este unul din atuurile barbatului 2011, fiind un material de calitate ce nu a iesit niciodata din stil.  Important de stiut, sa nu purtati niciodata mai mult de un articol din catifea. De exemplu puteti purta jacheta de catifea cu o pereche de pantaloni de stofa. Iar Gucci a prezentat o colectie superba de haine din catifea.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Trenduri de iarna pentru barbati

Write a comment