Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Versace 2011

16 July, 2010 (09:48) | Haine Lux, Moda, Versace | Scris de:

Anii optzeci si-au pus amprenta  puternic peste casa lui Versace, iar  Martyn Bal,  noul designer la categoria de bărbaţi a companiei, cu siguranţă nu a rezistat acestui look . Inspirat de fotografiile lui  Bruce Weber ,a luat din băieţi rockabilly  de  la sfârşitul acestui deceniu şi bazându-se pe referinte de la vechiul Versus şi colecţii  ca Jeans Couture ,  Bal a oferit o versiune Stray Cats a omului Versace.

Bal a declarat după spectacol că a anticipat un nou client, mai tinar, care  ar vedea recursul propunerile sale.

Acesta colectie pentru anul 2011 a inclus tricouri- salopeta, sacouri cu guler şal din piele neagră, jachete şi pantaloni din tesatura tonic sheeny, pantaloni din piele cu franjuri , paltoane lungi de culoare crem, jachete rosii din piele de magar si showgirls in franjuri.

Bal este un absolvent al casei  Dior Homme, şi  nou val de eticheta ne arata  în mod clar că munca lui aici a fost meritata, mai ales cu  elemente ca jacheta cu  închidere crossover. Dar succesul cel mai vizibil al colectiei au fost camasile  optice de mătase, secţiunea grafică de costume de baie şi halatele de mătase in tonuri de alb-negru cu model Vorticist, piesele de rezistenata ale numelui “Versace“.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Versace 2011

Comments

Comment from Ovidiu
Time: July 18, 2010, 6:27 am

Imi plac foarte tare . Cele formate din alb, negru si gri m-au atras dintotdeauna.

Write a comment