Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Victoria’s Secret 2010

8 December, 2009 (17:36) | Moda, Victoria's Secret | Scris de:

Cea mai aşteptata prezentare de modă din industia fashion-ului este cea de lenjerie intimă a casei Victoria’s Secret, colecţia 2010, care anul acesta nu s-a lăsat mai prejos, ci chiar s-a autodepăşit, a evoluat de la stilul copilăros roz, de vată de zahăr, la unul mai matur, puternic şi sexy.

victoria-secret

Top modelele care au defilat pe podiumul din New York au lăsat publicul fără respiraţie, care mai de care mai sexy. Printre ele s-au numărat celebrele Heidi Klum (care la o lună după ce a născut este într-o formă de zile mari) Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Caroline Trentini, Chanel Iman , iar Marisa Miller a prezentat Fantasy Bra, sutien-ul negru decorat cu 2900 diamante, 22 de rubine iar in centru piesa de rezistenţă – diamantul de 16 karate in culoarea şampaniei şi forma de inimioară, toul în valoare de 3 milioane de dolari. Sunt tare curioasă cât de comfortabil este sutienul, ca design este superb iar preţul este unul pe măsura, dar ca în fiecare an, pe podium defilează un model incredibil de scump care probabil după şedinţele foto va fi dezmembrat pentru a crea anul viitor ceva şi mai uimitor.

sutien-victoria-secret

Ca de fiecare dată la show-urile Victoria’s Secret prezentarea a fost foarte bine pusă la punct, având un cor şi dansatori acrobatici, iar formaţia The Black Eyed Peas a întreţinut atmosfera. Victoria’s Secret a mai adoptat cinci îngeraşi pentru a-i duce numele mai departe – Emanuela de Paula, Chanel Iman, Lindsay Ellingson, Candice Swanepoel şi Rosie Huntington-Whiteley. Fiind în prag de sărbători tot ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia unui compleu sexy, este să-i scrieţi lui Moş Crăciun, sunt sigură că va fi foarte fericit să aleagă ceva frumos.

marisa-miller-victorias-secret

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Victoria’s Secret 2010

Write a comment