Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Victoria’s Secret – Lenjerie intima

20 November, 2008 (13:30) | Victoria's Secret | Scris de: Claudia

Daca ne gandim la Victoria’s Secret, nu putem sa nu ne gandim la un brand cu renume in ceea ce priveste domeniul lenjerie intima. Se pastreaza liniile deja celebre ale stilului Victoria’s Secret. Colectia a fost lansata in renumitul hotel Fountainbleau din Miami Beach, si nu a fost doar un spectacol de frumusete, a fost un show in toata regula, la care au participat nenumarate vedete : Kate Hudson, Mariah Carey, Usher, Martha Stewart, Alex Rodriguez, Paris Hilton, P. Diddy si Kim Kardashian.Noua coelctie Victoria’s Secret a fost dominata de frumusete, lux, sensibilitate, extravaganta. Printre “ingerii” cu care casa de moda a devenit cunoscuta in urma cu 10 ani , le mentionam pe:
Laetitia Casta, Maria Ines Rivero, Daniela Pestova, Miranda Kerr, Rebecca Romjin, Tyra Banks, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Selita Ebanks, Izabel Goulart, Marisa Miller si altele. Acest spectacol la superlativ a culminat cu Adriana Lima care a prezentat sutienul in valoare de 5 milioane $: realizat de celebrul… bijutier Martin Katz, Fantasy (un nume sugestiv pentru acest sutien) sutien incrustat cu diamante negre si rubine. Gala a fost incheiata de Heidi Klum, care a purtat aripi imense de inger, toti ingerii Victoria’s Secret se bucura de faima inca de la lansare, primind cu putin timp in urma si propria stea pe Bulevardul Hollywood.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Victoria’s Secret – Lenjerie intima

Write a comment