Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Vivienne Westwood

2 February, 2010 (19:36) | Informatii Generale, Moda | Scris de:

Hainele create de Vivienne Westwood sunt caracterizate de un stil ce a depăşit graniţele modei. Designerul Vivienne Westwood şi-a început cariera în Anglia, dar simţul ei unic şi creaţiile extravagante au captivat atenţia întregii lumi. În 1990 şi 1991 a câştigat premiul pentru cel mai bun designer englez. Născută în Derbyshire în 1941, a studiat la Harrow School of Art, iar pe urmă la University of Westminster şi Middlesex University’s Trent Park College. Stilul ei a fost foarte des asociat cu stilul English Punk.

vivienne

Şi-a câştigat notorietatea când trupa Sex Pistols a purtat haine create de ea la un concert, urmând să colaboreze cu ei la un magazin de haine numit Let It Rock. În prezent Vivienne Westwood continuă să creeze imbracaminte în stilul ei unic, in pas cu moda adaptate la cerinţele tinerei generaţii de azi. Poţi vedea clar inspiraţia rock chic, strălucind în colecţiile ei, iar culori ca negru, gri sau roşu sunt dominante.

haine-vivienne

Creaţiile ei sunt foarte “tari” dar materialele folosite sunt soft – lînă, caşmir şi saten, astfel  hainele ei ies în evidenţă prin contrast de stil, hainute de firma marca Vivienne Westwood pot fi purtate de persoane de toate vârstele. Printre fanii creatoarei se enumără multe celebrităţi, Sienna Miller, Kate Winslet, Cate Blanchett, Kate Moss, Hilary Duff, Rihanna, Pamela Anderson, şi Gwen Stefani. Este evident că Vivienne Westwood a reuşi să treacă graniţele ţării natale, iar stilul ei a evoluat luând prin surprindere lumea modei.

vivienne-si-pamela

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Vivienne Westwood

Write a comment